Snart nyår, och förlåt

Hej!

Jag vill som först säga förlåt att jag inte uppdaterat något men det har varit förjävligt stressande här. Brosan med sin flickvän under 2 veckor och såklart har min dator har dött (väldigt panic på, har skolgrejer där jag behöver precis när jag börjar igen!). Men vad som har varit mest stressigt var det hela med brosan som ska lägga alla sina grejer på oss när han flyttar till Romänien (som vi inte har plats för) gjort det jobbigt för våra föräldrar, och ledsna, medans dom har snyltat på oss. Men dom far snart, då är allt över. Och mamma har gjort löfte det är sista gången vi hjälper honom flytta. Jag ska se till hon håller det löftet. Tycker fortfarande det dom gör är dumt, speciellt för bror som flyttar långt brt från oss, och andra, hon är så mycket yngre och man märker hur mycket mer omogen hon är (gemfört med bror). Bra nyheter dock, hon är jätte förtjust i att bjuda (mest mig verkar det som) oss till Rumänien så om vi får lust att fara någonstans har vi nån stans att bo.

Nog med tråkiga nyheter dock, nyår imorn ppl! (faktiskt bara om några timmar men aja) Var är det ni hoppas på det nya året? med er själva med samhället~
Jag vet jag hoppas åtm att jag ska bli bättre med studierna, jag SKA börja med att läsa och övnings köra, läsa om politik (får ju rösta jag 2010 :) ), få se om man kanske kan hitta nå små jobb käna lite pengar, bli mer lolita! etc.

Just på nyår kommer inte bli så speciellt, hade förut en tradtion med en kompis att vi bruka gå ut, titta på fyrverkerien och låstas vara full på cinder i fin glas, men i år blir det inte så~
Ska ialla fall klä upp mig, få see om jag tar bilder också ;3 vet jag iaf ska ta min nya klänning jag köpt idag från apberget (ska lägga up ett annat inlägg med den, har massa andra inlägg också som jag ska göra, men som sagt med min dator väck har jag inte känt för det) den är såå fin!

Men om jag inte bloggar imorn i tid, säger jag det nu iförväg: Gott nytt år~!

Gjorde bilder från ett tag sen, la till gott nytt år i paint nyss~ Du kan hitta bilden på min deviantart (VARNING: har "lite" snuskiga bilder(tolka hur ni vill), så ni är förvarnade ^^)

Aion & Avatar & Bak

Hejj~

I måndas

Gjorde inget förutom att spela Aion som Rux och Johnny visa mig.Vet inte riktigt så mycket om det spelet man kan läsas mer om här. Aion är ett mmorpg där man gör quest och sånt, man kan flyga och välja mellan att vara:
Warrior: Templar, Gladiator
Scout: Ranger, Assasin
Mage: Sorcerer, Spiritmaster (som jag valde vara)
Priest: Chanter, Cleric

Vet som sagt inte allt, gjorde bara en charaktär på Rux användare men har för mig man väljer om man antingen vill vara Elyos eller Asmodians (elyos ljus, asmodians mörker~) och sen får man typ göra en charaktär? ah, sen får man hålla på med ansiktet och kroppen, har tagit en bild från Bay's blogg som ett exempel.


Höll på med den jag gjorde i över 20~30 min XD, finns så mycket att göra och såå många olika hårsilar!
Spelade hela måndan, blev lvl 11 :3
Väldigt roligt spel, kanske om jag får nått job med bra lön kanske jag kan betala det varje månad, men vi får se.

Igår

Vare tänkt att fara på stan så Rux skulle hitta nått till johnny, hon ville ge honom nå litet, men ist blev det biokväll med jag, Rux och Johnny. Vi bokade, får in till stan, hämtade ut biljetterna, tog nåt att äta (filmen börja 6 och vi var där typ en timme i tid) jag tog en subway macka (tornfisk, parmesan, vitlök mums!, min favo) och joina dom inne på max, sen for vi och såg...*drumvirvel* Avatar!


Den var AWESOME!!, med väldgt stort A! Verkligen dom som gillar fantasy bara MÅSTE gillan!, ska inte avslöja nåt till er som inte sett den än (seeee deeen) men älskar Na'vi folket! (dom blå) vekrligen underbart, och ska typ få see den igen för tina fick inte se den (vi hade redan bokat och var tvunga att hämta dom) så jag har tänkt följa med och see den igen! :D

Idag

Har vi bakat, såå mycket!, allt har gått relativt bra förutom: Polka grisarna.
Sååå hemskt det blev, failfailfail. Men det smakar åtm bra :D, ska lägga up några bilder få ni see~
Mandelmassa

Börjar med att smälta polkan

Min kak deg med blockchoklad bitar i, såå god

Bull deg

Skala ägg för imorn

Nästan klara bullar

Färdiga bullar


Vi har fortfarande mycket kvar att göra, baka ut kak degarna, drömmarna, kokos, med mera. Lägger också up fail polkan senare

Christmas giveaway av Your other left's

Hej

Tänkte tipsa alla som är förtjusta av smink, parfym etc. att passa på att vara med i Your Other left's Christmas giveaway. Allt du behöver göra är att gå till länken jag gjort, lämna en kommentar om vilken produkt du inte kan leva utan och du är klar. Om du vill ha extra chans att vinna gör du som jag och berättar om tävlingen på din blogg (eller twitter, bildagbok). Gå med och lycka till alla!


Princess and the frog - UBER SUCCÉ!

Good evening~

Behövde inte betala nått, vi fick sitta var vi ville, helt awesome~
Igår
ok, var då igår morse med Åsa och såg på princess and the frog(sv. tal), och låt mig säga en sak till er som måste vänta till febuari med djupet av mitt hjärta = LÄNGTA!
Vill inte spoila nåt till er som ska see den men den var verkligen värd att see!, funderar på att see den på bio på eng tal också, bara för att få se den igen och jämföra. Och när(om) den säljs på dvd ska jag köpan! x3
Sååå fin....väldigt många "aww" ögonblick.

Bild gjord av Davidkawena på deviantart. Texten är från NeYos låt "Never knew i needed" som är med i filmen.

Minns faktiskt inte mer av igår... Aja, tar idag då!
Idag

Massor MASSOR av saker har nu lastats hos oss, vissa som bara ska vara här till dom far om två veckor sen vissa som blir kvar, och så har jag typ fått några små saker presenter av dom som tex:
Stjärnglassögon xxl

Hello kitty tidning med H.K vykort

H.K stickers

Hello kitty börs

Hello kitty spegel (tsm med fluff)

Fick också en ny(för mig men var johnnys gammla, inte helt gammal men lite) kamera. Den jag har tagigt med nu och alltid har varit mammas och pappas digital camera, men nu har jag en egen, får se om jag andvänder den då den verkar ha sämre kvalite :/
har väl varigt en ok dag~

Imorn
Ska typ jag och Rux på stan~ Ska bli intressant, hon får ju typ annars aldrig gå ut för brosan har varit på jobbet och hon kan ju typ inte gå nånstans själv, hon kan inte svenska. Får se om jag tar bilder också.
Hare gött~


Princess and the frog

Heejjj~!

Tänkte nämna att jag troligen inte kommer vara inne än när det är kväll, hektig dag imorn. Först som står på rangordningen är bio: Princess and the frog!


Disney's aldra nya!
Egentligen kommer den inte ut i svergie förren i, februari tror jag?, men!, tack vare min pappas job på PEAB fick han en inbjudan för han och sin familj på förhandsvisning på princess and the frog! GRATIS!
Bio + Gratis = JACKPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Längtarlängtarlängtar! har sett fram emot den enda sen pappa visa den!
Måste up då så jag är klar att se den vid 11!
Nu måste jag fundera på vad jag ska ha på mig... vet inte om jag ska ta nån klänning eller nåt det är ju så kallt (och jaaa jag gillar att göra mig fin för bio kväll även om man bara sitter och tittar på film DX) Borde jag ta klänning/kjol eller bara nå fint eller bara gå som jag brukar när jag inte orkar klä up mig?

Sen på listan ska vi typ samma dag hjälpa brosan att flytta grejer. Jag vet inte om jag vill hjälpa mamma har sagt jag får vara hundvakt med syrran om jag vill, men vill inte att mamma och pappa ska hålla på och bära massa på grund av deras på hit. Min mamma och pappa är gammla och orkar inte med HUR mycket som helst.

Om det blir gjort imorn eller på söndag vet jag inte, men efter det blir det att börja baka: MASSOR!
får se om jag tar bilder på den hela processen ^^

Ska fortsätta se på hana yori dango nu, snart sett klart den för andra gången XD (tänkt jag skulle se på nobuta men länkarna på mysoju funkar inte...)
Aja hare bra!

Ahh, stressigt stressigt..

Jag stressar ju SÖNDER här!!!!

Kanske inte märks men hela mitt huvud snurrar över allt som pågår och allt som måste bli gjort innan jul.
VI har massor, MASSOR, med bakning att göra. Har varit lite svårt att börja med det dock tack vare brosan och hans flytt.. Har jag inte berättat? nej har varit för stressad att göra det...Ah, då gör jag det nu då: min brosa ska flytta till romanien. Roligt? jag borde vara glad? NEJ!, han lämmnar sin familj, sitt jobb som det gick så bra på, för att flytta nånstans långt bort, för en tjej som han blev tsm med, igen, efter en månad. Och nu ber dom oss att hjälpa dom packa, precis innan jul. Och nu på jul, ska vi behöva vara ledsna och oroliga när dom ska köra hela vägen upp till romanien i snön och halkan...
Nej, nej, inte roligt...
Nä, nu ska jag se på Simpsons movie igen, och sen efter det, hana yori dango~!
Hoppas jag slappnar av lite då ^^

hare bra! (åtm bättre än mig)


Look at him isent he CUTE!?!, han får mig genast på bättre humör x3 Han är från filmen The nutcracker prince :3, bilden tog jag själv~

Julen är här

....Snart.

Hejj~
Är hemma nu efter en dryg skol dag, inte haft mycket att göra, men jag var hos kuratorn idag. För att jag trodde jag skulle få ur några saker som jag haft på hjärtat, men nej, blev bara mer tvivel och en hjärta ännu mer vridet åt med hårda ståltrådar som sitter fast med ett starkt lås...
Anyway, ska försöka se det posetiva nu när det snart är jul~
Här får ni några jullåtar jag tycker om xD!
Hare bra!, ja ne

Emelies Tävling med formia!

Hej~!

Är med i en till tävling från Emilies godsaker som samarbetar med Formina , lucka nummer 14, där man kan vinna 8 annorlunda pepparkaks former!, lite najs eller hur?

Jag kollade då in formina's alla olika former, gillade violin också men blev mer intresserad av G klav på Musikaliska motiv


Om det är något som jag verkligen älskar förutom att rita, så är det musik. Inte bäst på spela nåt av instrumenten och har ingen sång röst, men älskar verkligen en antingen en rytmisk låt som man kan dansa till, eller en riktigt sorglig låt som man kan bara tänka och gråta till. Jag gillar musik från alla länder, kan vara från svergie själv eller nån annan del av landet, bryr mig inte att jag inte vet vad dom säger, det är hur dom sjunger och hur bra det passar till melodin som jag tycker är viktigt. Musik är verkligen något som alla gillar och har med sig. Och en G klav tycker jag visar musik på ett annat plan, och perfect att decorera snyggt!

Vilken av formerna från Formina tycker ni bäst om? kommetera det gärna här och gå med i Emelies tävling för att vinna den formen!

Hare bra, ja ne!

Jul-Lolita träffen

Hej!

Ja jag var då med på en till lolita träff då igår (kom ihåg kameran denhär gången ;D) skulle skrivit om det igår men min laptop fick knäpp igen (som jag dan innan fixade, men kom tebax) och läste Ranma ½ så då blev det inget gjort x3 Aja nog om cp datorn,ska ta en recap om hur lördan började och slutade~

Ungefär vid 9~11 tiden var jag uppe, åt frukost, och läste lite ranma och började lungt klä på mig. När jag såg klockan var 12.50 något kom jag på att det tar en  halvtimme att fara in till stan och så ska vi hitta dit och hämta upp åsa!, så jag fick ju då lite panik, lagomt med smink, väskan packad dan innan, och håret som blev fixat i all hast. Väl iväg så började blev det ju såklart nåt fel med bilen som ville ha mer olja (greedy bastard) men vi klarade oss åtmistone ända till stan och stannade vid statoil för att fylla på oljan. Stakars pappa vill ju att sina flickor ska komma i tid och gör nästan allt för oss så han skynda de sig ju att fylla på med oljan så vi kunde fara(stakarn, jag såg hur händerna skakade). Hämtade upp Åsa vid norlands operan och följde sen gps-ens vägvisningar (efter att vi gjort henne sur förvi gjorde massa omvägar haha!) till Haffu's lägenhet.

Väll där (typ 20 min efter vi skulle träffas, men fint folk kommer lite sent ;3) vare ju fika dags!, glögg, te och julmust, julmust för mig gillar inte te och glögg vet jag ej~, pepparkakor, kola, nötter, choklad bakelser och mer! (och en rolig sockerkaka som inte blev helt klar xD, men du får försöka bättre nästa gång!, förlåt men minns inte vad du hete ^^')Choklad grejer som jag inte minns vad det var exakt men dom var väldigt kraftiga så dom flesta tog bara en medans jag och en till tog 3~4 och skulle vilja ha en nu !T_T
Ungefär 4~5 timmar satt vi, bara fikade lite pyssel och mys. Vi hade pratat om att äta ute också vilket jag inte visste om jag skulle också göra, men det blev så. Men innan vi for öppnade vi julklapparna vi hade tagit med.
Vet inte om ni ser den så bra men den lilla rosa presenten på den större rosa presenten var den jag köpte, pysslade med den hela fredakvällen, målde rosa, satte kristaller och pigglor m.m.

Det här fick jag(av den andra julia som ironisk fick min XD) tyckte den passar mig perfekt! ;D behövde ett nytt block att he mina onda planer i~


Efter det for typ 3 personer för dom skulle vara med i lucia tåg, så då resterande kvar myste vi lite till och pratade om vad vi ville äta. När vi, ungefär, bestämt oss for vi iväg. Det blev så dom som skulle till lucian köpte pizza på trekronor medans dom andra for på sagami. Jag var sugen på pizza egentligen men har(hade) aldrig provat sushi och kände det var perfekt tillfälle att prova!


Det blev Jag, Hannah, Anton, Louis, Tove och Tsuyu som for på sagami
Sagami var det väldigt mysigt, härlig stämning och söt japansk servitris som jag ogglade nästan hela tin vi var där (trodde det var en kille men såg sen att det var en tjej, men det stoppade mig inte! ;D) Väldigt närvös när jag skulle beställa, hur man gör, hure går till, vad man ska göra, men alla var snälla och talade om vad jag skulle göra <3
Jag tog 2 lax och vatten, första gången ska man va försiktig ;3


(ok, nu blev jag lite sur, hade skrivit massor här men fick problem med en bild jag försökte ladda upp så då försvann det bara...)

Vi blev då kvar på sagami ett tag efter vi ätit klart och pratade mest. Efter det började det bli dags att dra sig hemmåt, ungefär 8~9 något. Louis for först, sen Tsuyu och Tove, När det bara var jag hannah och anton kvar ringde pappa och jag for hem med honom.

En väldigt trevlig och mysig kväll som jag mer än gärna gör om, hoppas ni andra också hade trevligt, nu kommer fler bilder från under kvällen.Undre bilden snodd från Antons blogg för jag glömde helt att ta en bild hur jag såg ut förutom några close ups.

Ännu en Lolita träff slut, hoppas på fler !
Kom på också!, köpteju ett sånt dära söt mobil smycke från sagami (har tänkt köpa dom flesta!)Har inge namn på 'en ännu men för nu fåren heta Fluff!

Hare underbart, oyasumi~

9 mirakel

Tjaa~!

Vet inte riktigt om jag berättat det men jag har 2 underbara vovvar i mitt liv, Fia (modern, sanrt 6år) och mindi (dottern, snart 2år), och tänkte ägna det här inlägget åt när hon födde mindi och hennes 8 syskon.

Mindi till vänster fia till höger, tagen när mitt rum var rött

Det var förrförra året som vi bestämde oss (jag, mamma och tina i majoritet, pappa förlorade xD) för att vi ville ha valpar, det minskar också chansen med livmoder cancer (tror jag det var...eller annat) om honor födder barn.
Vi försökte med 2 hanar, men den ena var för kort och den andra siktade helt HELT fel ute xD (var på sidan av henne lol) Men då fråga mamma en kompis till hennes ung hane, plexus, som efter några försök äntligen gjorde det rätt x3
Då gick fia med valpar i magen 9 veckor, vi alla försökte gissa hur många hon skulle få jag gissade på 4 XD, när hon började under söndag kvällen krampa. Jag varju tvungen att gå till skolan på måndan så jag gick och la mig men mamma var uppe med fia hela kvällen då hn höll på flåsa och krampa, men ingen valp. Då under sista lektionen (i 9an, ett tag sen nu), vi hade bild, ringde mamma (eller var det pappa jag prata med? aja) och sa den första valpen hade kommit. Kutade hem, för att få se en underbar liten valp, (4050 gram vägde ungefär dom flesta valparna, vissa mer eller mindre) som fick höll på äta från fia...fan vad söt han var!

Sen kom ju då alla andra i olika tider, vissa kunde dröja 1 timme eller mer, det blev 5 hanar och 4 tikar. En valp märkte vi inte andades eller hade fått vatten i sig, då tog mamma tag i valpen och med stora tag skakade om den, hon var verkligen underbar mamma inte varit med om nån hundförlossning men hon gjorde i princip allting, och som tur var funkade det så liten började andas. Dom första 8 föddes under måndan och när vi äntligen trodde det var slut kom det en till vid 2 ungefär på tisdag morgonen. Det blev alltså 9 valpar, på första gången! (och berätta inte för pappa men mamma vill typ ha en kull till ;D)
Kommer aldrig glömma dom små liven~
Här är några bilder

vi var tvungna att tipexa på svansarna så vi skulle hålla koll på vem som var vem, när dom blev större dock började jag se skillnan på dom och ritade upp kännetecken på vem som hade vad, men det var fortfarande bara jag som kunde helt skilja dom åt xP

Så dom trängde om maten XD, ofta blev det klumpar på varandra haha~

vägning!, det var inte ofta dom var stilla när man vägde dom >.<Såå små dom var, mina änglar~<3!

Den här minns jag väldigt väl, 4an även känd som kuro, ylva krokodil, och alice. Ni skulle nog ckså komma ihåg henne eftersom hon var den som skrek mest, alltid skulle rymma nånstans och alltid fara under hörnskåpet, som nu~

Får man vara så söt?

I början hadevi dom bara i en hörna med täcket utspridd, med dom växer ju och då fick dom en hel avdelning som en walkin closet i hallen, var meningen det skulle bli en större toalett) men det varju så klart inte nog för dom, så dom höll på gnälla nätterna lång om dom inte fick gå ut, här är ett video klipp som jag tog på dom en gång~(den som skriker mest är ju såklart, ylva krokodil)Fina eller hur? :3
Men såklart blir dom ju stora och då blire dags att försöka hitta några ägare som vill ha valpar, vilket gick otroligt bra. Men vi sålde inte alla, det var bestämt från början vi skulle behålla en (såklart en tik, när vi behåller mamman och allt) och då blev det typ på vägen bestämt att det skulle bli nummer 7, diva kallade vi henne, men då vare ju ett par som verkligen blev kära i henne och då fick dom köpa henne, mycket till min pappas lesamhet.
Till slut vare då bara 6an och 9an kvar (6 var ända tiken kvar, och 9 var till skillnad från hans syskon, väldigt lockig med mycket hår xd)
Några fler bilder~


Ja det var tidningar överallt!, dom bröt sig ju ut från walkin closet och dom höll på skita och kissa överallt! XDden som tittar rätt in i kameran, näst längst fram, är ju då 6an (nu mera kallad mindi)

Hungrig? xD

Bilden som vi hade i tidningen när vi sålde valparna, saknar dom alla~!, men träffar vissa nu och då så, då känns det bättre :)

Nä, nu har jag plågat er med ett jättelångt inlägg, så nu är jag nöjd och ska gå sova!

Oyasumi~!

Rain bi

Hej~!

Försöker fatta lite om det här olika blogg saker man kan göra, som att lägga up ett youtube klipp!
och det finns ingen jag hellre vill ska bli den första än min nya favorit låt Bad boy Rainism med Rain biSäg gärna vad ni tycker, jag kan inte lova jag håller med er, men vill ändå höra hur ni tänker ^^

Tävling på Emelies godsaker!


Hej!
Jag är med och tävlar hos Emelies godsaker, tävlingen hittade jag i julkalendern, lucka nummer fyra.
Tävlingen är i samarbete med Maries Hobby Corner, vill du också vara med att tävla? Var med här!

Svininf. Sprutan

Hej~

Tog sprutan igår. En sak som var roligt, jag brukar vara såå himla nervös inför nåt sånt här, gruva och gnälla. Men, det ändå jag tänkte på va "ok en spruta, ta den och så är det över" vilket är chockerande för mig, och medan jag tog det lugnt så höll typ dom flesta "freaka" ut xD När jag först fick veta om svinis var jag lite skärrad, men den känslan verka ha försvunnit.Jag kände knappt sprutan xD (ok, så klart man känner den men det gjorde inte ont) sen fick vi saft och pepparkakor (fast jag hade klubbor x3), sen vare syrrans tur som egentligen skulle ta vid 4 men fick ta tidigare för att det var så få från min klass som tog sprutan och dom hade typ 5 sjuksköterskor.
Det gick faktiskt bra för henne (förväntade mig att höra skrik eller gråt efteråt, hon gillar inte sprutor) men hon klarade det jätte fint(tog längre tid än för mig dock som bara gick in och ut)
Började inte känna nåt förren lite på kvällen, inget allvarligt, men var svårt att sova på den armen.
Tror jag skulle ha klarat svinis ganska bra, men det vet man inte säkert.

Har ni tagit sprutan än? gjorde det ont? hur känner ni som ska ta den? nervös eller inte?

Får ha en bra dag annars ;D

Fredan

Hej!

Vet det jag skulle uppdatera om fredan, men var för lat att göra det xD

Hur dan blev:
~~~~~~~~
Missade bussen så fick ta den som jag kom en timme sent med, men det gick bra höll på med scenografin xD, sydde polka grisarna. Efter det blev det en film snutt på historian och sen lunch. Efter det hade vi slutat men hade läxa på kultur historian så vi satt kvar med den och gjorde klart krönikan vi skulle skriva på svenskan, handlade om medea och medeas barn. orkar inte skriva om den kanske senare. Så då satt vi kvar där tills alla gjort klart och berede oss på att fara till stan, köpte rullpizza(2 från subway) och sen for vi till åsa ;D

Roligt att se alla (räknar på fingrarna) 8 personer som klämde inne i längenheten x3, men det var jätte mysigt.
Alla hade tagit med minst 2 filmer var som vi kunde välja mellan (utom lisa som tog en hel bunt xD) och vi började med edward scissorhands medans vi åt. Älskar ÄLSKAR johnny depp, och den här filmen är ju så bra, han spelar rollen så bra, vill bara hålla om honom tills allt blir bra igen <3


Efter det tror jag det var idol vi såg på innan star dust? ah vi säger det.
Jag brukar inte se på idol men alla andra ville så jag satt tyst och sov xD, det var drygt, låtarna var ganska bra, men allt det andra dom drar ut på och sånt är bara jobbigt.
Tyckte det var synd dock, enda gången jag såg och jag gillade mariette, och så åkte hon xD lite ironi.


Sen blev det (min film) stardust!, älskar också den här filmen :D den är så fin och även m den har sånt hära vanligt happily ever after så fick man fina moments som vissa är kliche, men nödvändiga, och vissa annorlunda, och såå bra!


då var klockan typ vid 11~2 minns inte riktigt men då började Ida, Lisa och Evelina dra sig hemmåt, medans vi andra fortsatte se film och leka lite. Minns att runt så började några av oss bli halvtrötta.
Sen blev det waynes world, vad kan jag säga om den...Jag såg bara början och slutet av den så jag kan inte riktigt säga nåt men den var då inte min typ av film, så jag passade på att sova så jag kunde vara uppe längre xD
Efter det blev det (minns inte vad den hete) men det var en film med Jim carrey, och jag älskar ju han och hans klumsighet, men den här filmen var inte bra Dx, så vi abröt den i början av hälften och började spela Guitar Hero ;D, vid då hade åsa och anika gått och lagt sig och det var bara jag, kajsa och mathilda kvar. Då var klockan runt 3~4. Det var evigheter sen jag spelade guitar hero senast, och då klarade jag galant medium, och typ lite hard, men den fredan kunde jag inte ens greppa easy. Helt seriöst gick skit dåligt, hade till och med glömt hur man gjorde! Så det blev mest mathilda och kajsa (hela tin mathilda typ xD) och då bestämde vi oss runt 4.30 typ?, att vi skulle börja göra oss klar för att lägga oss men se en film till så vi kunde somna.
Det blev Grease 2 ;D

Känner igen henne?, hon var i stardust också :D Michelle Pfeiffer (yngre i den här dock)
Det var typ bara jag som fortfarande var pigg då, kajsa och mathilda sov (halvt) xD, jag såg bara till då hon åker med honom på motor cyckeln och bestämde mig det var dags att gå och sova (typ mig alla väntade på fast kajsa sa hon skulle vara uppe hela natten XD) då väkte jag ju mathilda och kajsa(ops olycka!, försökte smyga), då stänge vi av alt och gick i sägn, runt 4.40~5 typ? Åsa sov i sitt rumm, jag och annika i hennes föräldrars vånings sägn, jag överst, kajsa i åsa's brors rum och mathilda i vardags rummet.
Hade lite svårt att somna, jag brukar vrida och vända jätte mycket tills jag känner det blir bra, men deras våningssägn gnakade så mycket att var tvungen att vara jätte försiktigt så jag inte skulle väcka nån xD.
Men jag hade en jätte rolig kväll och hoppas det blir en till snart! (lite oroligt dock kajsa vill att vi ska ha helium nästa gång O.o xD, tror jag bara tittar på då, och skrattar x3)

RSS 2.0